Φαρμακευτική Βιομηχανία IASIS PHARMACEUTICALS HELLAS ABEE

logo iasis

Η IASIS PHARMA είναι αμιγώς ελληνική φαρμακευτική βιομηχανία που δραστηριοποιείται στην παραγωγή, έρευνα και ανάπτυξη, εισαγωγή και εμπορία φαρμάκων, φαρμακευτικών ειδών και καλλυντικών προϊόντων, με το εργοστάσιο παραγωγής σε λειτουργία από το 1985 στην περιοχή του Καματερού Αττικής.

Η εταιρεία υπηρετεί 2 στρατηγικές κατευθύνσεις:
Ανάπτυξη: φαρμακευτικά σκευάσματα που υπηρετούν εξειδικευμένες θεραπευτικές κατηγορίες
Έρευνα: από τα βασικά συστατικά έως και το τελικό προϊόν, επενδύει στα φυτικά φαρμακευτικά σκευάσματα, αναγνωρίζοντας τη σημασία τους στην πρόληψη καθώς και στην θεραπεία των ασθενειών.

Η μονάδα παραγωγής της IASIS PHARMA λειτουργεί σύμφωνα με τα πλέον αυστηρά και σύγχρονα πρότυπα παραγωγής cGMP και cGLP. H μονάδα διαθέτει άδεια λειτουργίας από τον Εθνικό Οργανισμό Φαρμάκων (ΕΟΦ), ενώ έχει επιθεωρηθεί και από Οργανισμούς Φαρμάκων άλλων χωρών, με αποτέλεσμα να θεωρείται κατάλληλη για την πιστοποίηση σύγχρονων παραγωγικών και αναλυτικών μεθόδων.

Επίσης, τα τελευταία χρόνια η IASIS PHARMA κατέχει την εμπορική προώθηση στην ιατρική κοινότητα και τα φαρμακεία, σκευασμάτων μαστίχας Χίου της Ένωσης Μαστιχοπαραγωγών Χίου, σε μορφή κάψουλας 350 mg για το γαστρεντερικό σύστημα.

Το 2016, προκειμένου να καλύψει τις διαρκώς αυξανόμενες ανάγκες παραγωγής τόσο για την εσωτερική αγορά, όσο και -κυρίως- για την αγορά του εξωτερικού, η IASIS PHARMA προχώρησε στην απόκτηση νέας ιδιοκτησίας. Το εν λόγω ακίνητο βρίσκεται εντός της Βιομηχανικής περιοχής στo Κορωπί Αττικής και έχει έκταση 42 στρεμμάτων, ενώ διαθέτει έτοιμες κτιριακές εγκαταστάσεις με βιομηχανικές προδιαγραφές εμβαδού περίπου 9.000 τ.μ. Η κατασκευή Νέων σύγχρονων Εγκαταστάσεων και Γραμμών Παραγωγής, καθώς και Κέντρου Logistics & Διανομής, έχει ολοκληρωθεί και όλα βρίσκονται σε πλήρη λειτουργία. Επίσης, εντός του 2022 ολοκληρώνεται το Κέντρο Έρευνας και Ανάπτυξης της εταιρείας, που πληροί κριτήρια cGMP.


Please publish modules in offcanvas position.